NTENT="IR" />
سفارش تبلیغ
صبا ویژن

کلارآباد دات کام
قالب وبلاگ
تایید اظهارات سرلشکر جعفری توسط نویسنده آمریکایی:
این تحلیلگر سابق سازمان جاسوسی امریکا و کارشناس مسائل غرب آسیا و امور نظامی، با اشاره به سخنان اخیر جان کری اظهار داشت: ”تنها انتخاب واقعی امریکا، انتخاب بین آغاز جنگ و توافق است.“ ویدر ادامه افزود: ”و من مطمئنم این دولت (دولت باراک اوباما) هیچ تمایلی به آغاز جنگ با ایران ندارد.“
به گزارش سرویس سیاسی پایگاه 598، کِنِت پولاک، نویسنده کتاب ”غیرقابل تصور: ایران، بمب، و استراتژی امریکایی" در تحلیل اخیر خود اذعان داشت گزینه نظامی به هیچ عنوان انتخاب دولتمردان امریکایی نیست. 

این تحلیلگر سابق سازمان جاسوسی امریکا و کارشناس مسائل غرب آسیا و امور نظامی، با اشاره به سخنان اخیر جان کری اظهار داشت: ”تنها انتخاب واقعی امریکا، انتخاب بین آغاز جنگ و توافق است." ویدر ادامه افزود: ”و من مطمئنم این دولت (دولت باراک اوباما) هیچ تمایلی به آغاز جنگ با ایران ندارد."



پولاک معتقد است تلاش برای بهره برداری هرچه بیشتر از توافق ژنو، نشانه واضح عدم علاقه کاخ سفید به گزینه نظامی است زیرا اگر غیر از این بود اصولا توافقی شکل نمی گرفت.

وی با تایید و تصدیق اظهارات سرلشگر جعفری و دیگر کارشناسان امور نظامی ایران می نویسد:”تبعات آغاز جنگ با ایران غیرقابل توصیف و ناشناخته هستند. اما چیزی که ریسک این اقدام را چندبرابر می کند این است که [اگر ایران تا کنون دنبال بمب اتم نبوده،] با آغاز جنگ قطعا به فکر ساخت آن خواهد افتاد."

بخش اول تحلیل کنت پولاک درباره تبعات جنگ نشان از این دارد که تهدیدات سران امریکا صرفا برای آرام نگه داشتن صهیونیست های جنگ طلب و همچنین به منظور بار روانی و فشار بر ایران ایراد شده اند و هیچگونه مبنای حقیقی و کارشناسی شده ای ندارند. تا کنون هیچ کارشناس پخته و با تجربه ای گزینه نظامی را به کاخ سفید پیشنهاد نداده است و تمامی اتاق فکرهای مطرح این کشور، گزینه نظامی را آخرین گزینه و ریسک پذیرترین آنها می دانند.

اما بخش دوم اظهارات پولاک در رابطه با ترغیب ایران به ساخت سلاح هسته ای در صورت جنگ، اگرچه نشان از عدم باور امریکایی ها به ایران دارد [که عالی ترین مقام سیاسی کشور بارها اطمینان داده است ایران استفاده از سلاح هسته ای را حرام میداند] اما این مطلب را اثبات می کند که کارشناسان مسائل سیاسی و بین المللی در امریکا برای مخالفت خود با گزینه نظامی دلایل [منطق]ی دارند که هر مقامی را در کاخ سفید بر ضد گزینه نظامی اقناع خواهد کرد. 

چه اینکه اگر امریکا واقعا از دستیابی ایران به سلاح اتمی واهمه دارد، نباید موقعیتی پدید آورَد که ایران [به زعم امریکایی ها] نیاز به سلاح اتمی را احساس کند.

پولاک معتقد است دولت اوباما با تصمیماتی که تا کنون در حوزه خاورمیانه انتخاب کرده است بر همگان ازجمله اسرائیل، عربستان و ایران ثابت کرده که دولت ضعیفی است. زیرا او در قضیه سوریه شکست خورده و تا کنون نتوانسته است اسد را از تخت به پایین بکشد.

وی در پایان تحلیل خود می نویسد: ”تنها راهی که اوباما را به موفقیت می رساند این است که قانونگزاران کنگره را متقاعد کند تمام تلاشش را برای کسب بهترین نتیجه از توافق ایران و غرب انجام می دهد تا منندز نتواند تحریم های جدید را –که نتیجه مذاکرات را به ابهام می کشاند- به تصویب برساند. از سوی دیگر، وی همچنین باید کنگره را مطمئن سازد توانایی مهار ایران در مسئله عراق و سوریه را دارد."

پولاک درباره ایران می گوید تمام گزینه هایی که دولت اوباما در پیش رو دارد مخاطره آمیز هستند زیرا در صورت اشتباه ایران را وادار به رفتاری می کنند که قابل پیش بینی نیست.

[ سه شنبه 92/11/8 ] [ 11:49 عصر ] [ م.ص ] [ نظر ]
.: Weblog Themes By WeblogSkin :.
درباره وبلاگ

موضوعات وب
لینک های مفید
لینک دوستان
لینک های مفید
امکانات وب
عمارنامه : نجوای دیجیتال بصیرت با دیدگان شما 		AmmarName.ir

بازدید امروز: 5654
بازدید دیروز: 94155
کل بازدیدها: 5078783